top of page

BIOGRAFIE

Mijn naam is Hendrie Lennards.

 

Al van jongs af aan ben ik bezig met muziek. Eerst was er de piano-accordeon, daarna de gitaar en tot slot mijn grote liefde: de piano!

Mijn eerste pianolessen kreeg ik bij de Heerlense Muziekschool.

Al vroeg was ik geboeid door Jazz, Latin-Jazz, en Jazz-rock. Eigenlijk fascineerde mij alles wat met improvisatie te maken had. Dat is tot vandaag de dag nog zo. Improvisatie is en blijft mijn grote passie.

Op het conservatorium Maastricht haalde ik mijn diploma docerend musicus in 1993. Daarna ben ik blijven doorstuderen en heb ik lessen van bekende musici mogen volgen. 

Sindsdien speel ik in diverse bands zoals Bahia Linda, Seis Caminos, Conclave, The Body Electric en natuurlijk ook in gelegenheidsformaties. Met veel plezier heb ik ook Antilliaanse Salsa, reggae, blues en Fusion –Jazz gespeeld. Maar ook goede pop en rock kan ik enorm waarderen.  

Naast optredens heb ik al jaren een bloeiende eigen lespraktijk en geef ik sinds 2012 les bij Schunck Muziek en Dans in Heerlen. 

En uiteraard geef ik naast mijn werkzaamheden als pianodocent voor Schunck ook privé-les. Mocht jij belangstelling hebben in een gratis proefles, neem dan gerust contact met mij op.

Pianoles in Heerlen | Hendrie Lennards
bottom of page